Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Güzel insan biriktiren iyi film çeker

'Güzel hayat isteyen, güzel insan biriktirsin' demiş Cemal Süreya... Ne de güzel demiş! Bunu başaranların son dönemde Türk sineması için üretim yaptıklarını görüyoruz.
2017 sinema sezonu için vizyona girmeyi bekleyen birçok dostluk filmi çekiliyor. Hepsinin ortak noktası; kendi yapım şirketlerini kurduktan sonra kendi hikayelerini yazarak başrolde oynamaları ve en önemlisi dostlarıyla film çekiyor olmaları... İşte sinema perdesine de yansıyan dostluk filmleri...

20 YILLIK DOSTLAR AYNI FİLMDE
Yavuz Seçkin, yapımcılığını da üstlendiği 'Yıldızlar da Kayar Das Borak' isimli filmdeki oyuncu seçimini 20 yıl boyunca biriktirdiği dostları arasından yaptığını söylüyor. 20 yıldız oyuncunun yer aldığı filmin en dikkat çeken isimleri ise Altan Erkekli, Bülent Serttaş ve Saba Tümer. Serttaş, "İzleyici, filmle ilgili hem gerçek, hem de çakma iki Bülent Serttaş'ı görecek" diyor. Saba Tümer ise yine şen kahkahalarıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

'MAHALLE'NİN ÇEKİMLERİ SÜRÜYOR
Yakın arkadaşların kurdukları yapım şirketi sonucu hayata geçen projelerden biri de 'Mahalle' filmi. Ünlü oyuncular; Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturdukları 'Mahalle' filminin çekimleri, şu günlerde devam ediyor. İkilinin yönetmenliğin yanı sıra başrolünü de üstlendiği projenin Sarıyer'deki çekimleri, mahalleliden büyük ilgi görüyor. Film çekmenin avantajından faydalanan ikili, 'Mahalle' filmiyle hayallerine ulaşıyor. Üç yakın arkadaşın mahallelerine yeni taşınan gizemli bir yabancının etkisiyle değişen hayatlarının konu edildiği filmin gelecek yıl vizyona girmesi bekleniyor.

'ÇALGI ÇENGİ 2' YOLDA!
Önümüzdeki sezonun merakla beklenen yapımlarından 'Çalgı Çengi 2' de tam bir dost dayanışması...
Sevilen ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi' filmini yazıp yöneten Selçuk Aydemir ile beraber bir yapım şirketi kurdu. İlk film, 59 bin 736 kişi tarafından izlendi ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. 'Çalgı Çengi'nin ilk filminde başlarını mafya ile tesadüfen belaya sokan ikili, devam filminde, sürdürdükleri hayatı geride bırakıp yola mafya ile beraber devam etme kararı alacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA